Wij zijn beter!

Wie zijn wij

Bedrijfsartsen5 is in 2005 ontstaan als initiatief van zelfstandige bedrijfsartsen, die direct contact met klanten essentieel vinden voor het leveren van goede zorg: pro-actief, resultaatgericht en toegankelijk.

Die behoefte aan persoonlijk contact blijkt ook te leven bij onze opdrachtgevers. In de organisatie van Bedrijfsartsen5 zijn momenteel zeventien bedrijfsartsen werkzaam, elk met hun specifieke ervaringen, deskundigheid en specialisatie. Dat draagt belangrijk bij aan de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening.

De bedrijfsartsen worden ondersteund door een secretarieel team, waarbinnen eveneens specialisatie is ontstaan. Taken zoals facturatieproces en keuringsondersteuning worden in eigen beheer uitgevoerd. Voordeel voor de klant is ook hier de korte lijnen en herkenbaarheid.

Momenteel werken we vooral in Zeeland, (West- en midden-) Brabant, en Zuid-Holland.

In 2014 is het bestaande kwaliteitszorgsysteem getoetst door Lloyds. Bedrijfsartsen5 heeft sindsdien naast het certificaat Arbodiensten ook een Certificaat ISO 9001:2008. Deze certificaten staan voor een streng genormeerde en continue kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.

Bedrijfsartsen5/5Kwadraat is onderdeel van HumanCapitalCare. Hiermee kunnen wij onze organisatie versterken en professionaliseren, met name op het gebied van ICT, kwaliteit en innovatie van zowel diensten als technologie.


Geregistreerde bedrijfsartsen: 

Gelène Froklage
Joost van Gils

Guido Govaert
Evert Ivens
Sjako Matthijsse
Danielle van Pelt

Patrick Sucec
Miranda Manni


Arbo artsen:

Sylvia Frèrejean
Roger Heydanus
Fabienne Michielsen
Elisa Rijk


Praktijkondersteuner Bedrijfsarts:
Rob van Diemen
Tes de Jongh

Directeur Bedrijfsartsen5
Arie Grandia

Secretariaat regio Goes: 
Bianca van Beek
Carmen Duarte

Secretariaat regio Bergen op Zoom/Rotterdam:
Helma van Baast - Elesen
Annemarie Doggen - van Kaam
Liselotte Kerssens
Peggy-Lee  Brown
Soraya Pechler - van Lieburg

Planbureau keuringen:
Charissa Wijnincx

Doktersassistentes:

Ilona de Ronde
Ilse Speelman