Wij zijn beter!

Locaties

Goes
0113 - 272360

Westsingel 90C
4461 DN Goes

Postbus 462
4460 AW Goes

Tel. 0113 - 272360
Fax: 0113 - 272361

Route planner
Goes
Bergen op zoom
0164 - 248155

Vanaf 1 juni 2017 is onze nieuwe spreekuurlocatie:
Dahliastraat 94B
4613 DP Bergen op Zoom

Postbus 433
4600 AK Bergen op Zoom

Tel. 0164 - 248155

Openbaar Vervoer
Vanaf Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus nr 23 richting Noordgeest via Meilust. U stapt uit bij halte Burg. Wittelaan. Als u kijkt in de richting waarin de bus rijdt, ziet u ons pand liggen. Loop in de richting van ons pand en neem de eerste rechts (Pomonalaan) en vervolgens de eerste links (Dahliastraat) Neem opnieuw de eerste links, dan loopt u direct op ons pand af. We zijn gevestigd op de eerste etage.

Route planner
Bergen op Zoom
Rotterdam
010 - 4822444

Spreekuurlocatie Rotterdam

Let op: per 13 april 2015 is de spreekuurlocatie in Rotterdam verhuisd naar:

Langstraat 11-12
3162 WC Rhoon

Tel. 010 - 4822444

Route planner
Rotterdam
Terneuzen
0115 - 621804

Mr. F.J. Haarmanweg 16-c
4538 AR Terneuzen

Tel. 0115 - 621804

Route planner
Terneuzen
Vlissingen
0113 - 272360

Praktijkcentrum Jasperse

Papegaaienburg 50
4386 DA Vlissingen

Tel. 0113 - 272360

Route planner
Vlissingen
kaart Goes Vlissingen Terneuzen Bergen op Zoom Rotterdam

Veerkrachtig, nu & straks

Flexibele en stressbestendige medewerkers

Veerkrachtige medewerkers zijn flexibel, gaan goed om met stress en tegenslag en passen zich makkelijk aan, aan wat de omgeving of situatie vraagt. Ze staan stevig in hun schoenen. Hebben plezier in hun werk en zijn productief. En dat is voor hen persoonlijk én uw organisatie enorm waardevol. Met de online training ‘Veerkrachtig, nu & straks’ kan iedere medewerker, op laagdrempelige maar effectieve manier werken aan zijn of haar veerkracht.

De kracht van veerkracht is enorm. Veerkracht is het vermogen om te kunnen gaan met en te herstellen van stress en tegenslag. Veerkracht helpt om (sneller) in balans te komen en de blik op de toekomst te richten. En vanuit een positieve invalshoek situaties te bekijken en ermee om te gaan.

 

Online programma ‘Veerkracht, nu & straks’

Ieder mens beschikt over een bepaalde mate van veerkracht. De een kan dat echter wat meer vanzelfsprekend aanspreken en bij de ander kost dat meer moeite. Gelukkig is veerkracht net als een spier. Je kan het trainen. Dat doen we tijdens het online programma ‘Veerkracht Nu & Straks’.

Deelnemers ontdekken hoe zij hun eigen veerkracht kunnen aanspreken en inzetten. En hoe zij daardoor beter om kunnen gaan met stress en hun effectiviteit zien toenemen.

 

Voor wie?

Voor organisaties die:

  • Medewerkers vanuit andere, positievere invalshoeken willen laten kijken naar situaties.
  • Investeren in hun mensen als voorwaarde zien voor de toekomst.
  • Een preventieve focus hebben in hun beleid op werk en gezondheid.

Voor medewerkers die:

  • Soms moeilijk met stressvolle situaties en tegenslagen om kunnen gaan en graag vanuit andere, positievere invalshoeken willen kijken en handelen.
  • Professionele begeleiding willen om anders met stressvolle situaties en tegensalgen om te gaan.
  • Durven te reflecteren op wie ze zelf zijn, waar ze voor staan en wat ze daar mee doen, ten behoeve van persoonlijke groei.

 

Hoe ziet het online programma eruit?

Het programma bestaat uit drie modules. Iedere module begint met een webcast, gevolgd door opdrachten uit het opdrachtenboek en een online live bijeenkomst met de trainingsgroep om de opdrachten, bevindingen en vragen te bespreken met elkaar en de trainer. Ook is er ruimte voor telefonische één-op-één coachingsgesprekken.

U kunt een hele groep medewerkers aanmelden of medewerkers individueel aanmelden op een van de aangekondigde data. Dan stellen wij de groep samen. De groepsgrootte is minimaal vijf en maximaal acht personen.

Het programma is gebaseerd op het Strong Minds Work programma van HumanCapitalCare. Een intensief incompany programma om o.a. aan de veerkracht van uw medewerkers te werken.

 

Kosten

De kosten zijn 299,00 euro per persoon. Dit is inclusief:

  • Drie webcasts
  • Het opdrachtenboek
  • Drie live sessies van 1-1,5 uur
  • 60 minuten individuele begeleiding

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over het online programma ‘Veerkracht, nu & straks’ voor uw medewerkers? Neem gerust contact met ons op via info@bedrijfsartsen5-zuidwest.nl. Wij informeren u graag.

Download de flyer voor werkgevers of de flyer voor werknemers.