Wij zijn beter!

Wie zijn wij

Bedrijfsartsen5 is in 2005 ontstaan als initiatief van zelfstandige bedrijfsartsen, die direct contact met klanten essentieel vinden voor het leveren van goede zorg: pro-actief, resultaatgericht en toegankelijk.

Die behoefte aan persoonlijk contact blijkt ook te leven bij onze opdrachtgevers. In de organisatie van Bedrijfsartsen5 zijn momenteel zeventien bedrijfsartsen werkzaam, elk met hun specifieke ervaringen, deskundigheid en specialisatie. Dat draagt belangrijk bij aan de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening.

De bedrijfsartsen worden ondersteund door een secretarieel team, waarbinnen eveneens specialisatie is ontstaan. Taken zoals facturatieproces en keuringsondersteuning worden in eigen beheer uitgevoerd. Voordeel voor de klant is ook hier de korte lijnen en herkenbaarheid.

Momenteel werken we vooral in Zeeland, (West- en midden-) Brabant, en Zuid-Holland.

In 2014 is het bestaande kwaliteitszorgsysteem getoetst door Lloyds. Bedrijfsartsen5 heeft sindsdien naast het certificaat Arbodiensten ook een Certificaat ISO 9001:2008. Deze certificaten staan voor een streng genormeerde en continue kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid.

Bedrijfsartsen5/5Kwadraat is onderdeel van HumanTotalCare. Hiermee kunnen wij onze organisatie versterken en professionaliseren, met name op het gebied van ICT, kwaliteit en innovatie van zowel diensten als technologie.

Carmen Duarte Ernst Lutgert Danielle van Pelt Kees Eckhardt Iilham Saidi Dennis Krul Manon van de Wetering Elisa Rijk Saskia van den Brand Koos van der Maas Bianca van Beek Fabienne van Kruining Sjako Mathijsse Annemarie Doggen Evert Ivens Tamara Kooman Ron van Raaij Ilse Speelman Guido Govaert Natascha Scheffer Karin Francke Sylvia Frerejea Rob Tegelaar Liselotte Kerssens Miranda Manni

Geregistreerde bedrijfsartsen: 

Kees Eckhardt
Gelène Froklage
Joost van Gils

Guido Govaert
Evert Ivens 
Dennis Krul
Fabiënne van Kruining
Marcel Ligthart
Koos van der Maas 
Sjako Matthijsse
Danielle van Pelt

Ron van Raaij  
Patrick Sucec
Caroline StilArbo artsen:

Elles Bouwer
Sylvia Frèrejean
Roger Heydanus
Miranda Manni
Fabienne Michielsen
Elisa Rijk

Marco Verhaaf


Praktijkondersteuner Bedrijfsarts:
Rob van Diemen
Jan WeversManager Bedrijfsartsen 5 & GZ-psycholoog
Manon van de Wetering


Secretariaat regio Goes:  

Tamara Kooman
Bianca van Beek
Carmen Duarte

Secretariaat regio Bergen op Zoom/Rotterdam:
Ilse Augustijn
Helma van Baast - Elesen
Mascha Diaz
Annemarie Doggen - van Kaam
Liselotte Kerssens
Liselot den Ridder
Natascha SchefferPlanbureau keuringen:
Saskia van den Brand (PMO-consulente)
Siham Mkadmi
Monika Zivkovic

Doktersassistentes:

Ilona de Ronde
Ilse Speelman
Sjaak Goedegebure