Wij zijn beter!

Wie zijn wij

Bedrijfsartsen5 is in 2005 ontstaan als initiatief van zelfstandige bedrijfsartsen, die direct contact met klanten essentieel vinden voor het leveren van goede zorg: pro-actief, resultaatgericht en toegankelijk.

Die behoefte aan persoonlijk contact blijkt ook te leven bij onze opdrachtgevers. In de organisatie van Bedrijfsartsen5 zijn momenteel zeventien bedrijfsartsen werkzaam, elk met hun specifieke ervaringen, deskundigheid en specialisatie. Dat draagt belangrijk bij aan de kwaliteit en de continuïteit van de dienstverlening.

De bedrijfsartsen worden ondersteund door een secretarieel team, waarbinnen eveneens specialisatie is ontstaan. Taken zoals facturatieproces en keuringsondersteuning worden in eigen beheer uitgevoerd. Voordeel voor de klant is ook hier de korte lijnen en herkenbaarheid.

Momenteel werken we vooral in Zeeland, (West- en midden-) Brabant, en Zuid-Holland.

In 2014 is het bestaande kwaliteitszorgsysteem getoetst door Lloyds. Bedrijfsartsen5 heeft sindsdien naast het certificaat Arbodiensten ook een Certificaat ISO 9001:2008. Deze certificaten staan voor een streng genormeerde en continue kwaliteit van dienstverlening en klanttevredenheid. 

Carmen Duarte Ernst Lutgert Danielle van Pelt Kees Eckhardt Iilham Saidi Dennis Krul Manon van de Wetering Elisa Rijk Saskia van den Brand Koos van der Maas Bianca van Beek Fabienne van Kruining Sjako Mathijsse Annemarie Doggen Evert Ivens Tamara Kooman Ron van Raaij Ilse Speelman Guido Govaert Natascha Scheffer Karin Francke Sylvia Frerejea Rob Tegelaar Liselotte Kerssens Miranda Manni

Geregistreerde bedrijfsartsen: 

Guido Govaert 
Ron van Raaij  
Evert Ivens 
Sjako Matthijsse
Patrick Sucec
Fabiënne van Kruining 
Gelène Froklage
Koos van der Maas 
Joost van Gils
Dennis Krul
Caroline Stil
Danielle van Pelt
Ernst Lutgert

Kees Eckhardt
Rob Tegelaar

Arbo artsen:

Elisa Rijk
Sylvia Frèrejean
Miranda Manni
Elles Bouwer


Manager Bedrijfsartsen 5 & GZ-psycholoog
Manon van de Wetering

Secretariaat:  

Tamara Kooman
Annemarie Doggen
Bianca van Beek
Natascha Scheffer
Karin Francke
Liselotte Kerssens
Carmen Duarte

Doktersassistentes:

Saskia van den Brand (PMO consulent)
Ilham Saidi
Ilse Speelman